Pokereiland 5 komt eraan!

Al sinds de mist der tijden voeren vier koningen in vrede en harmonie het bewind over hun deel van het eiland Poker. Alles lijkt volmaakt in balans, tot de dag waarop het Orakel verschijnt aan de dwerg Jinx… en hem opdraagt de vier heersers te gaan waarschuwen voor een grote tragedie. Het tijdperk van chaos staat op het punt te beginnen en het is absoluut noodzakelijk dat de vier koningen elkaar treffen op het vierlandenpunt op het eiland.

In de vorige delen konden we lezen hoe de vier vorsten tijdens hun tocht met talloze moeilijkheden af te rekenen kregen, maar nu verschuift het perspectief naar MiKon, een klein jongetje dat woont in een van de dorpen in het rijk Schoppen en op een vreemde manier met de koningen te maken krijgt…

Tijdens het Brabants Stripspektakel in Veldhoven wordt Pokereiland 5 gepresenteerd. Michele Condosta komt dan speciaal over uit Italië om op zaterdag en zondag zijn boeken te signeren. Van Pokereiland 5 verschijnt dan een beurseditie in een zeer beperkte oplage, een harde kaft en een slappe kaft.