Stripspektakel Valkenswaard is achter de rug

Het afgelopen weekend vond in Valkenswaard het jaarlijkse Stripspektakel plaats. Door de beide organisatoren Patrick en Herman was er werkelijk van alles aan gedaan om het tot een succes te maken. En te oordelen aan de drukte was dat goed gelukt.

Er was een ruime sortering strips en stripgerelateerde producten voor handen. Of je nu voor nieuwe strips, voor originele tekeningen, voor tweedehands boeken of voor luxe uitgaven ging, er was keuze te over. Ook werd er acte de presence gegeven door een keur aan tekenaars die graag tekeningen maakten en handtekeningen zetten.

Ook uitgeverij Arboris was natuurijk aanwezig op het Stripspektakel. Op zaterdag en zondag signeerde John Heijink de eerste twee delen van Kapitein Kreiss en op zondag kreeg hij gezelschap van Aloys Oosterwijk die Willems Wereld van tekeningen en handtekeningen voorzag. Daarnaast presenteerden we een beursuitgave van Konvooi 5, die ook op het Stripfestival in Breda nog te koop zal zijn. Hierbij nog een plaatje van de beide signerende auteurs.