Signeersessies

Komend weekend krijgen onze auteurs het druk! Er staan twee signeersessie gepland in het komend weekend.

Op zaterdag 16 december trappen Erwin Suvaal en Peter van Leersum af bij Jopo de Pojo in Haarlem. Tussen 14.00 en 17.00 uur kunt u uw exemplaar van Black Star 1 door hen laten signeren. En speciaal voor de kopers tijdens de signeersessie heeft Erwin een prent laten maken die is gesigneerd en genummerd op 50 stuks. Wilt u een gesigneerd boek met prent, dan kunt u zich opgeven via info@jopodepojo.nl of het boek bestellen via de webshop van Jopo de Pojo.

Je vindt Jopo de Pojo aan de:
Kleine Houtstraat 8
2011 DM Haarlem

www.jopodepojo.nl
tel. 023 5311075

Op zondag 17 december is het tijd voor de volgende signeersessie: Geert van der Pol (artiestennaam: Ange) signeert niet alleen zijn nieuwste boek Riders on the storm, maar tevens ook zijn eerder verschenen boeken Sirene, Wild is the wind en Little wing. Tussen 14.00 en 17.00 uur zit hij bij De Stripspecialist in Breda.
Geert van der Pol benadert het beeldverhaal als een kunstenaar. Kom niet alleen voor een dedicace, maar vraag hem het hemd van het lijf en laat je verrassen! 

Je vindt De Stripspecialist aan de:
Boschstraat 68
4811 GJ Breda

www.destripspecialist.eu
tel. 076 5284700
destripspecialist@casema.nl

De wachters van de Maser – Collector Pack

Over een paar weken is ie verkrijgbaar: De wachters van de Maser – Collector Pack!

De serie De wachters van de Maser werd ooit begonnen door uitgeverij Talent. Helaas kwam de serie toen niet verder dan het eerste deel. Uitgeverij Arboris heeft deze prachtige serie een aantal jaren geleden nieuw leven ingeblazen, tot vreugde van een grote schare liefhebbers, en uitgegeven als hardcover.
Omdat we vinden dat veel meer mensen kennis zouden moeten maken met De wachters van de Maser, hebben we een speciale set gemaakt van alle verschenen delen. Deze set bevat de eerste twee cycli van De wachters van de Maser, bestaand uit 6 delen, die verdeeld zijn over 5 afzonderlijke boeken. Het eerste boek, met daarin de delen 1 & 2, is daarnaast ook voorzien van een overlevingsgids voor de planeet KOLONIE. En als presentje doen we er ook nog een mooie ex-libris bij. Om de set voor iedereen bereikbaar te maken bieden we ‘m aan voor de speciale setprijs van € 49,95; normaal gesproken kosten de 5 boeken met daarin 6 albums bij elkaar € 105,75. De sleeve is komen te vervallen. Bestellen kan alvast in onze webshop via deze link. Je kunt natuurlijk ook bij je stripwinkel bestellen!

Wat was het verhaal van De wachters van de Maser ook alweer?

Boek 1, verhaal 1 & 2: Op de vergeten planeet KOLONIE zijn sinds de opstand van de dwergen zo’n zestig eiz verstreken en veel kennis van vroeger is verloren gegaan. Als Zerit, een van de wachtmeesters van het Maserdorp, verdwijnt tijdens een van zijn speurtochten naar de mythische Toren, gaat zijn dochter Erha naar hem op zoek.

Boek 2, verhaal 3: Zerit is een van overgebleven kolonisten op KOLONIE, die zich als wachter van de Maser geroepen voelt te blijven zoeken naar de mythische Toren. Als hij niet meer terugkeert van een van zijn zoektochten, gaat Ehra, zijn dochter, hem achterna in de hoop hem terug te vinden. Dat lukt haar ook, ze ontdekt dat hij is terechtgekomen op het eiland van de dwergen, in gezelschap van de nogal onhandige Fango. Maar daar weer weg komen is een heel ander verhaal…

Boek 3, verhaal 4: Wachtmeester Zerit, Fango en Erha zijn erin geslaagd te ontsnappen aan Ivolina Yugher en haar leger van dwergen. Op hun vlucht vanaf dwergeneiland komen ze op een ander eiland terecht, dat het oog van de zee genoemd wordt, en waar ze opperwachtmeester Succo aantreffen, die daar 25 eiz geleden gestrand is. Erha maakt er kennis met haar zusje Tyta, die op dit eiland is geboren en die al snel een oogje op Fango heeft. Dankzij de gegevens die ze aantreffen in het dagboek van Erha’s moeder hoopt de groep de mythische IJzeren Toren te kunnen vinden, als ze elkaar tenminste niet al eerder tijdens een van hun onderlinge ruzies hebben uitgemoord!

Boek 4, verhaal 5: Met allerlei vervoermiddelen gaan wachtmeester Zerit, Fango en Erha, opperwachtmeester Succo en Zerits nieuwe vriendinnetje Tyta, de dwerg Yvon en nog diverse anderen op weg naar de IJzeren Toren. Eenmaal daar aangekomen blijkt het door Erha in het Maserdorp gevonden heilige symbool de sleutel te zijn waarmee ze toegang kunnen krijgen tot de binnenkant van de toren. In een gesprek met een yok, die zich in de toren bevindt, wordt Erha veel duidelijk, maar in de tussentijd is er een enorme machttstrijd ontbrand tussen Succo aan de ene, en vrijwel alle anderen aan de andere kant. Het komt tot een enorme veldslag, want iedereen heeft zijn oog laten vallen op de heilige bol. Voor het grootste deel van de dwergen van Ivolina Yugher zal dat niet goed aflopen…

Boek 5, verhaal 6: In dit afrondende deel van De wachters van de Maser komt de strijd tussen de mensen en dwergen tijdens de grote slag om de IJzeren toren tot een climax en doet Fango verslag van de afloop en de verdere ontwikkelingen op KOLONIE. Hij is daarbij in een filosofische bui…

Stripfestival Breda – na afloop

Afgelopen weekend werd het Stripfestival in Breda gehouden. Het was er
gezellig druk. We hebben veel mensen langs zien komen voor een tekening van de
auteurs die op onze stand zaten.

De volgende auteurs waren op zaterdag en zondag bij ons te gast:
– Michele Condosta
– Peter Nuyten
– John Heijink
– Geert van der Pol

We hebben een kleine sfeerimpressie gemaakt die we jullie niet willen
onthouden.

Stripfestival Breda (2)

Komend weekend vindt het Stripfestival van Breda plaats. We zijn daar present met 4 auteurs: Peter Nuyten, Michele Condosta, John Heijink en Geert van der Pol (alleen zondag).

Naast de nieuwe boeken die alle auteurs in Breda presenteren hebben we ook een tweetal mooie aanbiedingen bij ons.

  1. Apache Junction 1 – 3 HC voor maar € 40,- (ipv € 60,-)
  2. Pokereiland 1- 9 SC voor maar € 52,- (ipv € 92,-)

Voor beide aanbiedingen geldt: zolang de voorraad strekt.

Stripfestival Breda

Michele Condosta (Pokereiland)

Tekenaar Michele Condosta is een graag geziene gast op stripfestivals. Hij is inmiddels al een aantal keren bij ons te gast geweest en elke keer staan mensen weer verbaasd te kijken naar zijn tekenvaardigheden. Te gelegenheid van het verschijnen van Pokereiland 9, zal hij in Breda weer aanwezig zijn om dat album te signeren. Er is een speciale beurseditie gemaakt in een zeer beperkte oplage van 20 stuks, die voorzien is van een verantwoordingspagina en een speciale ex libris.

Michele signeert in Breda zijn nieuwe boek Pokereiland 9, dat zal verschenen in twee verschillende uitvoeringen; een softcover en een hardcover. Speciaal voor het stripfestival Breda is een speciale luxe HC gemaakt met een oplage van 20 stuks.

Peter Nuyten (Apache Junction, Auguria, Metro 2033)

Peter komt naar Breda om het vierde deel van zijn westernstrip Apache Junction te signeren. Na deel 3 was de eerste cyclus afgesloten en met dit vierde deel wordt de tweede cyclus, die ook weer 3 delen zal bevatten, geopend. Ook dit vierde deel is weer prachtig getekend en zal de vele liefhebbers van de western prima kunnen bekoren.

Peter signeert in Breda zijn nieuwe boek Apache Junction 4, dat zal verschenen in drie verschillende uitvoeringen; een softcover, hardcover en luxe editie. Speciaal voor het stripfestival Breda is een speciale luxe HC met linnen rug gemaakt met een oplage van 35 stuks.

John Heijink (Kapitein Kreiss, Piet Heyn, Willem van Oranje)

John Heijink presenteert op het Stripfestival Breda zijn nieuwste deel van Kapitein Kreiss. Deze serie heeft een tijdje stil gelegen omdat hij Willem van Oranje en Piet Heyn heeft gemaakt, maar na vragen van zijn fans heeft John Kapitein Kreiss weer opgepakt. Dit zesde deel is het eerste deel van de tweede cyclus en is, in tegenstelling van de vorige delen, geschilderd in gouache in plaats van getekend in inkt.

John signeert in Breda zijn nieuwe boek Kapitein Kreiss 6, dat zal verschenen in drie verschillende uitvoeringen; een softcover, hardcover en luxe editie. Speciaal voor het stripfestival Breda is een speciale luxe HC met linnen rug gemaakt met een oplage van 35 stuks.

Geert van der Pol (Sirene, Wild is the wind, Little wing)

Ook Geert heeft een nieuwe titel bij zich, een symbolistische graphic novel geïnspireerd op ‘Riders on the storm‘ van The Doors. Het is een symbolistische graphic novel over intense liefde, samen met iemand zijn, als riders on the storm van het leven. Geert heeft binnen de mogelijkheden die een boek hem geven (als een driedimensionaal zijnde object), de intensiteit proberen weer te geven wat de liefde die iemand voor een ander voelt, gevoelsmatig met je doet.

Ook de overige graphic novels Sirene, Wild is the wind en Little Wing zullen op het stripfestival nog te koop zijn. Geert zal op zondag in Breda aanwezig zijn om te signeren. Een afbeelding van Riders on the Storm volgt later deze week.