Guus Slim 5

Komende donderdag ligt De complete Guus Slim 5 in de winkel. Het boek is daarnaast inmiddels ook te bestellen in onze webwinkel op www.arboris.nl

Maurice Tillieux wordt beschouwd als een van de belangrijkste naoorlogse stripauteurs. De integrale heruitgave van zijn voornaamste stripreeks Guus Slim viel dan ook in goede aarde. Inmiddels zijn we alweer aangekomen bij het vijfde deel, waarin naast een uitgebreid en op de Nederlandstalige uitgaven toegesneden dossier over de auteur en zeer veel illustraties, de lange verhalen De windmaker en 18-karaatswerk opgenomen, plus maar liefst negen kortere verhalen. In dit deel is voor het eerst tekenwerk van Gos opgenomen, met wie Tillieux ging samenwerken toen hij door tijdgebrek niet vaak genoeg meer aan het tekenen van Guus Slim toekwam.

Signeersessie Geert van der Pol

Komende zaterdag 19 januari zal Geert van der Pol zijn boek Sirene signeren bij Stripwinkel Dumpie in Leiden. De signeersessie duurt van van 12 tot 17 uur. Je vindt Dumpie aan de
Hogewoerd 21 in Leiden.

Het bijzondere boek Sirene van kunstenaar Geert van der Pol werd voor het eerst tijdens de Oostnederlandse Stripboekenbeurs in Deventer aan het publiek getoond.

Van Sirene zijn 100 exemplaren gemaakt. Gebonden in prachtig zwart linnen, met een tekening voorop. Elk boek is genummerd en door Geert gesigneerd.

Nieuwe boeken

Recent zijn de volgende boeken uitgekomen:
– Konvooi 14
– Showman Killer 3 SC en HC
– De complete Indianenreeks deel 1 HC en LUXE
– De complete Brammetje Bram 2 HC en LUXE
– De definitieve Huurling 5 HC en LUXE
– De definitieve Huurling 6 HC en LUXE
– De avonturen van Rob Harren HC en LUXE

Deze boeken zijn te verkrijgen in de winkel en in onze webshop

Geen FANDOM, wel twee aanbiedingen…

In het weekend van 13 & 14 oktober zou Arboris aanwezig zijn geweest op de eerste editie van FANDOM in het Evoluon in Eindhoven. Helaas ging dat niet door. Maar nu hebben we dus nog wel een paar prachtige aanbiedingen over…

We zouden in de thuisstad van John Heijink een speciale beursbundeling van Kapitein Kreiss presenteren. We hebben de eerste cyclus (deel 1 – 5) laten bundelen en John heeft een mooie omslag gemaakt. Naast een speciaal hiervoor gemaakte ex libris, is de bundel voorzien van 4 extra pagina’s met nog niet eerder gepubliceerde schetsen van John. De oplage is maar 30 stuks. Op FANDOM zouden we ze verkocht hebben voor € 50,-, maar omdat je die ‘experience’ er niet bij krijgt zijn ze in onze webshop te krijgen voor 40,-. Je krijgt bij je bundel van ons als extraatje een wel gedrukt, maar nooit gebruikt FANDOM programma (een waar collectors item dus) en een flyer. De eerste exemplaren zijn inmiddels verkocht, voor deze aanbieding geldt: op is op! Volg deze link naar de webwinkel!

De Kreissbundel was niet onze enige aanbieding, want tijdens FANDOM 2018 zou je ook een VIER RUITERS VAN DE APOCALYPSBOX gevuld met de delen 1-3 in hardcover hebben kunnen kopen voor een zeer speciale prijs! Deze door Michael Mendheim geschreven en magistraal door Simon Bisley in beeld gebrachte reeks bestaat uit drie delen van 72 bladzijden. De box bevat dus de hele serie! En dat voor maar € 30,- (normale winkelprijs is € 75,-). Wees er snel bij, want het aantal beschikbare sets is gelimiteerd!
Volg deze link naar de webwinkel!

Voor beide aanbiedingen geldt dat wij de verzendkosten voor onze rekening zullen nemen.