Durango 17 en 18 in luxe witlinnen editie

Durango 17 en Durango 18 zijn vanaf half mei als set beschikbaar in de bekende luxueuze witlinnen uitvoering. Op de voorkant is een uitsnede van de omslag afgebeeld en zowel op de voorzijde als de rug is de titel gestempeld. Aan de binnenzijde opent elk boek met een verantwoordingspagina. Bij de 2 boeken horen ook 2 ex-librissen, waarvan de afbeeldingen kortgeleden speciaal voor deze edities zijn getekend door IKO. Elke ex-libris is natuurlijk door de tekenaar zelf gesigneerd. De oplage is gelimiteerd op 100 stuks.

Deze set van Durango 17 + Durango 18 is alleen rechtstreeks verkrijgbaar bij uitgeverij Arboris zelf. Bestellen kan in onze webshop, of voor winkels via een mailtje.

Bestellen in onze webshop? Klik hier
 

Set van Durango 17 en Durango 18
Luxe, witlinnen editie
Exclusieve ex-libris door de tekenaar IKO
Ex-libris gesigneerd door IKO
Voorzien van uitsnede op de omslag
Voorzien van stempeling op de omslag
Boek opent met een verantwoordingspagina
Gelimiteerd op 100 stuks
Beschikbaar vanaf eind mei!

In het verleden zijn door stripwinkel Sylvester de eerste negen Durango albums (en deel 13) in een luxe linnen editie uitgegeven. Enige jaren geleden heeft uitgeverij Arboris de delen 10, 11, 12, 14, 15 en 16 zelf laten vervaardigen, in dezelfde uitvoering en vormgeving, zodat de reeks in zijn geheel in deze witte uitvoering verzameld kan worden. De albums sluiten dus qua vormgeving allemaal op elkaar aan. In onze webshop zijn nog enkele sets met de delen 10, 11, 12, 14, 15 en 16 verkrijgbaar.