Winterstripbeurs Lochem

Komende zaterdag (3 november) vindt de eerste Winterstripbeurs plaats in het Stadshuus in Lochem. Op deze stripbeurs staan strips en hun makers centraal en het thema is “winter”. Uitgeverij Arboris is er ook, samen met auteur John Heijink, die zijn series Piet Heyn en Kapitein Kreiss signeert.

De ‘Winterstripbeurs‘ is een leuke, kleinschalige beurs in het Oosten van het Land. In ‘Het Stadshuus’, midden in het oude stadscentrum van Lochem, verzamelen stripmakers, verkopers en andere kunstenaars zich om hun spulletjes aan de man te krijgen. Er zijn uiteraard veel strips te koop, maar je kan er ook leuke stripgerelateerde cadeaus vinden voor de feestdagen. Daarnaast is er een expositie van het werk van stripmaker Marc Weikamp, bekend van zijn ‘verstrippingen’ van gedichten.

De ‘Winterstripbeurs‘ is een aanrader voor doorgewinterde kunst- en stripliefhebbers, maar ook leuk voor mensen die op zoek zijn naar originele kerstkaarten.

De entree is gratis, kom gezellig langs! De beurs is geopend van 10 tot 17 uur en het belooft een gezellige dag te gaan worden!